ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/5/17

Χανιά: Επιστολή Κουκιανάκη σε Πολάκη για το ΕΚΑΒ-Χωρίς κανένα διασώστη ο νέος Τομέας Αποκόρωνα ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια!


Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένα χρόνο μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια, παρουσία του Αν. Υπουργού κου Π.Πολάκη,  του νέου Τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων στον Καβρό, ο νέος Τομέας παραμένει στα «χαρτιά» καθώς δεν έχει στελεχωθεί μόνιμα με κανέναν διασώστη!

Χανιά | Επιστολή Κουκιανάκη σε Πολάκη για το ΕΚΑΒ σε Αποκόρωνα και Σφακιά
zarpanews.gr

Στο θέμα της στελέχωσης με το απαραίτητο προσωπικό του τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων, αναφέρεται με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Στην επιστολή γίνεται λόγος και για σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον δήμο Αποκορώνου, με την συμμετοχή του δημάρχου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κρήτης κυρίας Μαγδαληνής Ζεάκη, του υπευθύνου του γραφείου κίνησης κ. Γεωργίου Γιανναδάκη και των προέδρου και αντιπροέδρου του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων κ. Αντωνίου Κιοπέ και κ. Εμμανουήλ Θεοδωράκη.

Η επιστολή:

“Στελέχωση – Λειτουργία ανεξάρτητου Τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου Σφακίων”

Κύριε Υπουργέ,

την 02 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αποκορώνου συνάντηση μεταξύ του δημάρχου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη, της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κρήτης κυρίας Μαγδαληνής Ζεάκη, του υπευθύνου του γραφείου κίνησης κ. Γεωργίου Γιανναδάκη και των προέδρου και αντιπροέδρου του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων κ. Αντωνίου Κιοπέ και κ. Εμμανουήλ Θεοδωράκη, όπου συζητήθηκε για άλλη μία φορά η παντελής έλλειψη στελέχωσης του νέου τομέα, είτε με μόνιμες οργανικές θέσεις προσωπικού, είτε με αποσπάσεις.

Κύριε Υπουργέ,

αυτή η πολύ σημαντική δομή για την περιοχή μας για την οποία εσείς προσωπικά εργαστήκατε, δεν επιτρέπεται να μην λειτουργεί, εν όψει μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, με ότι αυτό συνεπάγεται εκτός του ότι δίνονται αρνητικές εντυπώσεις στους κατοίκους και στους επισκέπτες της περιοχής.

Προφανώς, είναι λογικό και εύλογο έως ότου πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση των μόνιμων υπαλλήλων για τη συνεχή και εύρυθμη λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου Σφακίων να προχωρήσετε την προσωρινή στελέχωσή του με οχτώ (8) άτομα πληρωμάτων ασθενοφόρου, λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Αποκορώνου προτίθεται να παραχωρήσει χώρο πλήρης εξοπλισμένο στο δημοτικό κατάστημα Καβρού, όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ, για την στέγαση του προσωπικού του ΕΚΑΒ, καθώς και να φροντίσει και για την σίτιση του.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεχής και εύρυθμη λειτουργία του τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου Σφακίων θα πρέπει απ’ όλους μας να θεωρείται αυτονόητη.

Σας καλούμε λοιπόν, για άλλη μια φορά, να επιληφθείτε του θέματος προστατεύοντας την πλήρης και συνεχή λειτουργία της υπηρεσίας που αποτελεί την υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για την περιοχή.»

Πηγή: zarpanews.gr

10/7/2016 Ο Αν. Υπουργός Υγείας κος Πολάκης εγκαινιάζει τον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Αποκορώνου – Σφακίων


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews