ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/5/17

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό συναντήθηκε η διοίκηση του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 30 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κος Κων/νος Καρακατσιανόπουλος με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κα Βασιλική Αυγέρη.
Σε  ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο το Παρόν όσο και το Μέλλον του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε χαρούμενος από την επίσκεψη του προέδρου όπου στο ευχάριστο κλίμα που επικράτησε, παρέλαβαν υποσχέσεις για ένταξη σε τρέχον πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  νέων ασθενοφόρων, προμήθεια τηλεματικού(χάρτης που δείχνει ζωντανά που βρίσκετε κάθε ασθενοφόρο) και κατασκευή σταθμού υποστήριξης και συντήρησης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews