ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/17

Τα Ασθενοφόρα, Η Στάση, Τα Καύσιμα Και Ο Καφές Στη Μουρνιών! Τι Απαντά Το ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Τα Ασθενοφόρα, Η Στάση, Τα Καύσιμα Και Ο Καφές Στη Μουρνιών! Τι Απαντά Το ΕΚΑΒ
parakritika.gr

Ποικίλα ερωτήματα προκάλεσε μία ανάρτηση του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Τάκη Ζερβουδάκη, συνοδευόμενη μάλιστα και από μία φωτογραφία, στην οποία τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν σταθμεύσει μπροστά από καφέ στη λεωφόρο Μουρνιών.Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνης Κιοππές, εμφανώς εκνευρισμένος για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και το σχόλιο, τονίζει πως… «Ναι, σταματάμε για καφέ στο συγκεκριμένο σημείο επειδή μας τον δίνουν πιο φθηνό και βάζουμε καύσιμα στο διπλανό βενζινάδικο. Μετά ο καθένας φεύγει για τον τομέα του. Που είναι το επιλήψιμο δηλαδή; Αυτό είναι το πρόβλημα στο ΕΚΑΒ που βλέπει ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων; 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, κόβωντας άδειες και ρεπό για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του πολίτη και ο κ. Ζερβουδάκης μας χρεώνει ότι… καθόμαστε και πίνουμε καφέ; Λυπάμαι ειλικρινά».

Δημοσιεύτηκε 18/5/2017

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews