ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/17

Αερογέφυρα σωτηρίας από το ΕΚΑΒ για νεογνό με πρόβλημα υγείας


Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Αερογέφυρα σωτηρίας για νεογνό με πρόβλημα υγείας
cretapost.gr

Μεταφέρθηκε από το Ηράκλειο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών

Επιχείρηση σωτηρίας για ένα μωράκι που γεννήθηκε χθες με πρόβλημα υγείας στήθηκε στο Ηράκλειο για την έγκαιρη αεροδιακομιδή του νεογνού.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Ηρακλείου και λόγω της κατάστασης του, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές, μεταφέρθηκε αρχικά στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκριναν απολύτως απαραίτητη τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα επιχείρηση αεροδιακομιδής.

Με συντονισμένες ενέργειες του ΕΚΑΒ αλλά και του «Χαμόγελου του Παιδιού» που διέθεσε την κινητή μονάδα του που εδρεύει στο Ηράκλειο, το νεογνό μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και στη συνέχεια με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας, το μωράκι ταξίδεψε για την Αθήνα όπου και νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Πηγή: cretapost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews