ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/17

«Άψογη η λειτουργία στον τελικό» λέει το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

«Άψογη η λειτουργία στον τελικό» λέει το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
onlarissa.gr

Άψογη λειτουργία και η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας Κα Αυγέρη Βασιλική και ο Υπεύθυνος του τομέα Βόλου Κος Σταμνάς Κων/νος μερίμνησαν ώστε να στηθεί σταθμός πρώτων βοηθειών έξω από τον τομέα του ΕΚΑΒ Βόλου, που συστεγάζετε μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στις κερκίδες των φιλάθλων υπήρχε Ιατρός κερκίδων η Κα Αυγέρη Βασιλική, η οποία πρόσφερε πολύ μεγάλο έργο περιθάλποντας τους οπαδούς των δυο ομάδων παρέχοντας σε όσους χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Αντιμετωπίστηκαν περίπου 50 περιστατικά όπως μικροτραυματισμοί, θλαστικά κεφαλής και κορμού, τρώσεις αγγείων από αιχμηρά αντικείμενα, κ.α. Πραγματοποιήθηκαν περίπου 12 διακομιδές στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου και στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό και τους διασώστες.

Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ εργάστηκαν για άλλη μια φορά με υπερβάλλοντα ζήλο και ανταπεξήλθαν επάξια παρ όλες τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και μετά.Να σημειωθεί ότι είχε προβλεφθεί και ενισχυθεί με προσωπικό τόσο το τηλεφωνικό κέντρο της Λάρισας όσο και με πληρώματα από τους
τομείς Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας.

Άριστη για ακόμη μια φορά η συνεργασία του ΕΚΑΒ με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,την Πυροσβεστική υπηρεσία Βόλου, τον Ελληνικό ερυθρό σταυρό.»

Πηγή: onlarissa.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews