ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/17

Οραματικό ή Οφθαλμαπάτη το ΕΚΑΒ στον Αστακό.!!!


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Στις 22/5/2017 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρόμερου με θέμα στην ημερήσια διάταξη (Θέμα7) την Ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στον Αστακό.

Παναγιώτης Στάϊκος: Οραματικό ή Οφθαλμαπάτη το ΕΚΑΒ στον Αστακό.!!!
ksiromeritikimatia.blogspot.gr

Δεν μπορώ να φανταστώ την ενόραση αυτού, που εισηγήθηκε να  γίνει από τον Δήμο Ξηρομέρου  το ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.!!!

Καλά πιστεύει κανείς, ότι με τα χάλια που έχει η Χώρα και ενώ  δεν παίρνουν δύο οδηγούς στο Κέντρο Υγείας Αστακού , για να καλύπτονται όλες οι βάρδιες, στο οποίο συχνά ακούς : δεν έχουμε οδηγό , πως θα κάνουν παράρτημα του ΕΚΑΒ στον Αστακό ;

Ασφαλώς εγώ δεν το πιστεύω και θα χαρώ να διαψευσθώ.

Το οραματικό και το εφικτό εγώ το έδειξα και είναι η αγορά από τον Δήμο ενός Ασθενοφόρου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργιο και να διαθέσει ο Δήμος 130.000 ευρώ, αλλά μπορεί να βρει και μεταχειρισμένο με 30.000 ευρώ, το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ, για να πάρει πινακίδες.!!!

Έτσι εγώ θα χαρώ, εάν μάθω πως ήρθε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο , για αγορά Ασθενοφόρου, το οποίο θα είναι πρωτοπορία πολύ σημαντική, την οποία θα χειροκροτήσουμε !!!

Αναμένουμε !!!
Περνούν οι νύχτες,
τα δευτερόλεπτα βαριά
στους λεπτοδείκτες
ζητώντας κάτι
που να μη γίνεται ουρλιαχτό
κι οφθαλμαπάτη


Αστακός 19/5/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews