ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/17

Μυτιλήνη: Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο - Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση


Παρασκευή, 5 Μάιου 2017
ΕΚΑΒNews

Με την συμμετοχή των διασωστών του ΕΚΑΒ Παναγιώτη ΧαμαλέλΛη και Γιώργου Καυλακώνη.

Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο – Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση
era-aegean.gr

Συγκλονιστικά στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα και τα τραγικά λάθη που κάνουμε όλοι καθημερινά πάνω στο τιμόνι και που πολλές φορές στοιχίζουν ζωές,  παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του επιμελητηρίου Λέσβου στην ημερίδα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . Μεγάλη η ανταπόκριση μαθητών του εσπερινού Επαγγελματικού  Λυκείου Μυτιλήνης που τον τελευταίο χρόνο έχασε πολλούς νέους ανθρώπους στην άσφαλτο. Καταλυτική η μαρτυρία συντοπίτη μας, 46 χρονών σήμερα που από τα 18 του χρόνια, βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο από μια στιγμιαία αβλεψία.

Ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μιχάλης Καπιωτάς δεσμεύτηκε ότι η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων ανθρώπων για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων θα συνεχιστεί.Ακούστε ένα απόσπασμα από την εισήγηση του διασώστη του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Χαμαλέλλη εδώ:

Δημοσιεύτηκε 4/5/2017

Πηγή: era-aegean.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews