ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/17

Με τον δήμαρχο Μυκόνου Κ. Κουκά συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του Τομέα ΕΚΑΒ στο νησί


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Στον Κωνσταντίνο Κουκά το ΕΚΑΒ Μυκόνου!
cyclades24.gr

Στις 16/05/2017 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά και εκπροσώπους του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διετούς άριστης συνεργασίας, ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και η πρακτική επίλυση καθημερινών προβλημάτων τους.

Αφού, ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή και προσωπικά το Δήμαρχο που με ενέργειες του και με τη συνδρομή επιχειρηματιών χορηγούνται αδιάλειπτα την τελευταία διετία, δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής και  δωρεάν σίτιση, στους ΕΚΑΒίτες που αποσπούνται στη Μύκονο για την τουριστική περίοδο, τον πληροφόρησε ότι επίκειται η πρόσληψη τεσσάρων (4) μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, για την καλύτερη επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, μετά και από τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Στη συνέχεια ευχαρίστησαν το Δήμο Μυκόνου, που διαθέτει οδηγό από το δικό του ανθρώπινο δυναμικό, για την συμπλήρωση των βαρδιών, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η 24ωρη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, αφού τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα, τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκουν πάντα αρωγό το Δήμο στις προσπάθειές τους, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τους συνδράμει, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ποιότητας Ζωής κ. Λάμπρος Δ. Παναγιωτακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα. Ειρήνη Ι. Γρυπάρη και ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. «Γ.Αξιώτης» Δημήτρης Κοντιζάς.

Δημοσιεύτηκε 16/5/2017

Πηγή: cyclades24.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews