ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/17

Αντικαταστάθηκε ο εκπρόσωπος του ΠΙΣ στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Τροποποιήθηκε το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ με κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας

Με κοινή απόφαση (Αριθμ. A2β/Γ.Π.27753) του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη και μετά από το υπ’ αριθμ. πρωτ. 43078/18.11.2016 έγγραφο του ΕΚΑΒ σχετικά με την αντικατάσταση μέλους στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 24/5.4.2016 έγγραφο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, ορίστηκε:

1. Ο Ψυχάρης Παναγιώτης του Νικολάου, Ιατρός - Ορθοπεδικός, σε αντικατάσταση του Παπανικολάου Παναγιώτη, ο οποίος δεν διατηρεί πλέον την ιδιότητα με την οποία ορίστηκε μέλος στο Δ.Σ., ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, με αναπληρωτή του τον Βασιάδη Αναστάσιο του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 723931, Ιατρό - Ορθοπεδικό, ομοίως, σε αντικατάσταση του Ψυχάρη Παναγιώτη, ο οποίος ορίστηκε τακτικό μέλος.
2. Η θητεία των ανωτέρω οριζομένων λήγει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου.

Έτσι το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ.
Καρακατσιανόπουλος Κων/νος του Γεωργίου, Μηχανολόγος Μηχανικός και αναπληρωτής του ο Κυριαζής Αθανάσιος του Ιωάννη, Ιατρός Αναισθησιολόγος.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Μυλωνάς Μιλτιάδης του Γεωργίου, ΤΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων και αναπληρωτής του ο Χριστακάκης Σταύρος του Χρήστου, Δικηγόρος με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Νιάκας Βασίλειος του Ευθυμίου, Ιατρός Χειρουργός και αναπληρωτής του ο Μπουγκάς Αλέξανδρος του Μάρκου, Ειδικ. Γενικής Χειρουργικής.

Μέλη
Φράγκου Καλλιόπη του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας και αναπληρωτής της ο Χριστοφιλόπουλος Μαυροειδής του Γεωργίου, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Γ', Προϊστάμενος του Τμήματος Μ.Π.Δ.Σ. και Προϋπολογισμού και με καθήκοντα Προϊσταμένου της Δ/νσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Υγείας.

Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Ψυχάρης Παναγιώτης του Νικολάου, Ορθοπεδικός και αναπληρωτής του ο Βασιάδης Αναστάσιος του Ιωάννη, Ορθοπεδικός, ομοίως.

Εκπρόσωπος των υπηρετούντων ιατρών ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ (μονίμων και επί θητεία)
Παπανικολάου Σπυρίδων του Μελετίου, Ιατρός - Διευθυντής ΕΣΥ και αναπληρώτρια του η Ζυγούρα Αναστασία - Ντίνα, Ιατρός - Διευθύντρια ΕΣΥ.

Εκπρόσωπος λοιπών, πλην των ιατρών, εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
Παπαδήμας Σταύρος του Γεωργίου, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και αναπληρωτής του ο Χαλεπλής Δημήτριος του Αλέξανδρου, ΤΕ Μηχανικών.

Εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Μπαρμπάκος Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και αναπληρωτής του ο Τσιπουράκης Στέφανος του Εμμανουήλ, Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ε.Δ.Ε.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews