ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/17

Τις βεβαιώσεις εκπαίδευσης παρέλαβε το προσωπικό της «Σύγχρονης Παιδείας» από το ΕΚΑΒ Μυκόνου


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Δωρεά ενός προπλάσματος ενήλικα για την εκπαίδευση στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής από την «Σύγχρονη Παιδεία» στο ΕΚΑΒ Μυκόνου

Ευχαριστήριο στους εκπαιδευτές/διασώστες του ΕΚΑΒ Μυκόνου


Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης παρέλαβε το εκπαιδευτικό προσωπικό της «Σύγχρονης Παιδείας» από το ΕΚΑΒ με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος παροχής πρώτων βοηθειών.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις 12/3/2017 από τους εκπαιδευτές/διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου Αντώνη Πατσιαβούρα και Μάρκο Ρετσα σε δασκάλους και καθηγητές του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Σύγχρονη Παιδεία» στην Μύκονο.
Περιελάμβανε τις βασικές πρακτικές υποστήριξης της ζωής, αυτόματη εξωτερική απινίδωση, προσέγγιση ατόμου που έχει καταρρεύσει, εφαρμογή θωρακικών συμπιέσεων και εμφυσήσεων διάσωσης, πλάγια θέση ασφαλείας, αντιμετώπιση πνιγμονής – εξαγωγή ξένου σώματος, αντιμετώπιση πνιγμού κ.α.

Σημειώνεται ότι η «Σύγχρονη Παιδεία» προχώρησε σε δωρεά ενός προπλάσματος ενήλικα για την εκπαίδευση στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής προς χρήση της Εκπαιδευτικής Ομάδας του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου.

Facebook Σύγχρονη Παιδεία
Πίσω στα θρανία! Οι δάσκαλοι και καθηγητές των εκπαιδευτηρίων μας εκπαιδεύτηκαν και είναι πλέον καταρτισμένοι διασώστες έτοιμοι να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες! Ευχαριστούμε πολύ τους κυρίους Πατσιαβούρα Αντώνη(Antonios Patsiavouras) και Ρέτσα Μάρκο!

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews