ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/17

Ορίστηκε το νέο Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Με σχετική απόφαση του Γ. Γραμματέα Υπουργείου Υγείας κου Γεώργιου Γιαννόπουλου, κατόπιν εισηγήσεως του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, συγκροτήθηκε το νέο  Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Τροποποίηση (1η) της υπ’ αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π.οικ.59799/05.08.2015 Απόφασης, με θέμα «Διορισμός μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.)».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
1. ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πνευμονολόγος - Εντατικολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Επείγουσας Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Τ.Ε.Π. Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

ΜΕΛΗ

2. ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Παθολόγος-Εντατικολόγος, Καθηγητής Επείγουσας Ιατρικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Συντονιστής Διευθυντής Μ.Ε.Θ. και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

3. ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Συντονιστής Διευθυντής, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών Ε.Κ.Α.Β.

4. ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, Χειρουργός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Ε.Κ.Α.Β. Πάτρας.

5. ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αναισθησιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

6. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ακτινολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο».

7. ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Β. Η θητεία των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου λήγει στις 04.08.2018δυνάμει της αριθμ. Α1β/Γ.Π.οικ.59799/05.08.2015 Απόφασης

Κατεβάστε την απόφαση εδώ

ΕΚΑΒNews
Τι είναι το Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ
Με το Ν.2194/94 θεσμοθετήθηκε επταμελές Επιστημονικό Συμβούλιο, μέλη του οποίου είναι ιατροί ή άλλοι επιστήμονες με αποδεδειγμένη γνώση και ενασχόληση στην άσκηση της επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής και ανάλογη προσφορά στην οργάνωση και ανάπτυξη συστημάτων επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής.
Η συγκρότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου γίνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας ύστερα από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ και η θητεία των μελών είναι τριετής.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews