ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/5/17

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προνοσοκομειακής Βοήθειας σε μαθητές Γυμνασίου και στο Κ.Υ. Πρίνου από το ΕΚΑΒ Καβάλας


Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προνοσοκομειακής Βοήθειας με την συμμετοχή ομάδας από το ΕΚΑΒ Καβάλας σε μαθητές του Γυμνασίου Πρίνου-Θάσου και στο Κ.Υ. Πρίνου υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21-22/5/2017.

Στο Κ.Υ. Πρίνου Θάσου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/5/17, εκπαίδευση του προσωπικού από το Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Όλοι μαζί, με συζήτηση και πράξη σε πολύ ευχάριστο κλίμα, προσπαθήσαμε για να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι στη δουλειά μας. Το να ανταλλάζεις απόψεις και πρακτικές, όταν δουλεύεις στον προνοσοκομειακό χώρο, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μέθοδος για βελτίωση.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία!!!!

Facebook Tasos Kosatzis

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΙΝΟΥ ΘΑΣΟΥ 21/5/2017
Θερμές ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ Καβάλας και ιδιαίτερα στον διασώστη, εκπαιδευτή και κυρίως ανεκτίμητο φίλο ΤΑΣΟ ΚΟΣΑΤΖΗ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για ενημέρωση και τη διάθεση να προσφέρει τόσο απλόχερα τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στην προσπάθεια προαγωγής της υγείας και της οδικής ασφάλειας των μαθητών!
Facebook Λίλια ΒουζανίδουAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews