ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/17

Υπουργός Υγείας: Τα όποια λειτουργικά κενά οδηγών ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Αλμυρού καλύπτονται από το ΕΚΑΒ!


Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Δείτε την απάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού σε ερώτηση του Βουλευτή κ. Χ. Μπουκώρου

Υπουργός Υγείας: Τα όποια λειτουργικά κενά οδηγών ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Αλμυρού καλύπτονται από το ΕΚΑΒ
e-thessalia.gr

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου, σχετικά με τα κενά στις θέσεις οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ο Υπουργός Υγείας Α. Ξανθός δήλωσε ότι, τα όποια λειτουργικά κενά παρουσιάζονται καλύπτονται από το ΕΚΑΒ Βόλου.
Συγκεκριμένα στην απάντηση του Υπουργού αναφέρεται ότι στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού προβλέπονται έξι (6) θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων, από τις οποίες καλυμμένες είναι οι τέσσερις (4).

Μία (1) επιπλέον θέση καλύπτεται από προσωπικό μετακινούμενο από το ΕΚΑΒ Λάρισας, ενώ τα λειτουργικά κενά που παρουσιάζονται καλύπτονται από το ΕΚΑΒ Βόλου.

«Είναι σαφές ότι η θέση του Υπουργού αποδεικνύει αδυναμία, αν όχι αδιαφορία για την προστασία της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής του Αλμυρού», σχολίασε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.


Πηγή: e-thessalia.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews