ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/5/17

Με ανάπτυξη του υπάρχοντος προσωπικού στις δομές υγείας και εθελοντές πολίτες θα βελτιωθούν οι διακομιδές στην Δυτική Ευρυτανία!, Βίντεο


Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο αντιπρόεδρος  δ.σ. του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς

Επίσκεψη του αντιπρόεδρου δ.σ. του ΕΚΑΒ κ. Μ. Μυλωνά στον Τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίο, στο Κ.Υ. Φραγκίστας και στο Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας στην Δυτική Ευρυτανία.

Η Δυτική Ευρυτανία κατέχει το αρνητικό ρεκόρ στον μεγαλύτερο χρόνο διακομιδής ασθενών κάτι το οποίο έχει στοιχίσει σε ανθρώπινες ζωές.

«Δεν θα γίνει νέος Τομέας ΕΚΑΒ. Σε πρώτη φάση η λύση θα δοθεί με την ανάπτυξη της υπάρχουσας δύναμης του ΕΚΑΒ, την αξιοποίηση του Κ.Υ. και του Πολυδύναμου Ιατρείου καθώς και την εκπαίδευση εθελοντών πολιτών»

«Αξίζουν συγχαρητηρίων οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Ευρυτανία και ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Θ. Λιάσκος. Ελπίζουμε να συνεχίσουν το έργο τους κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες»

«Τον Σεπτέμβριο, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχουμε λύσει το ζήτημα»

Το ΕΚΑΒ στην Δυτική Ευρυτανία ΑνέβασμαLike
Star Kentrikis Elladas

Το ΕΚΑΒ στην Δυτική Ευρυτανία από LAMIASTARGR

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Μπορεί να μας εξηγήσει ο κος Μυλωνάς τι θέλει να πει με το «...η λύση θα δοθεί με την ανάπτυξη της υπάρχουσας δύναμης του ΕΚΑΒ...»? Κάπου πηγαίνει το μυαλό μου (ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κινούνται με 1 διασώστη), αλλά ελπίζω να κάνω λάθος. Όσο για το αν η «...αξιοποίηση του Κ.Υ. και του Πολυδύναμου Ιατρείου...», θα φέρει μείωση των διακομιδών, θα μπορούσα να πω 'εδώ γελάνε', αλλά δυστυχώς δεν γέλασε κανένας από τους συνάδελφους που δουλεύουν στην επαρχεία & έχουν επαφή με τα κέντρα υγείας. Επίσης πολύ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του σωματείου για την «...εκπαίδευση εθελοντών πολιτών». Τι φάση? Μετά τους συναδέλφους που δουλεύουν με μπλοκάκι, θα δούμε & συναδέλφους που δουλεύουν αμισθί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews