ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/17

Η Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Αγρινίου στο ΙΕΚ Κομμωτικής του ΟΑΕΔ


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ...
ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ- ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ : κα.ΤΣΙΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ - κ. ΓΡΙΝΟ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΚΑΙ κ. ΚΟΦΤΕΡΗ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ......
ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΡΠΑ=ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ....ΟΠΩΣ: ΤΡΑΥΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ. ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΟΝΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ...!
ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ .....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.!!!!ΘΕΟΔΩΡΑ -ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ...!!!
Η ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ -Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΑ .....
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ .....ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ...
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ - ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ "ΑΝΑΣΑ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ....!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Πόπη Ντέμου Maria Koutsospirou Νοτα Κοσμα!!!
Facebook Νοτα ΚοσμαΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ι.Ε.Κ. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ!!!

Facebook Theodora TsioliAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews