ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/17

Πάτρα: Το ΕΚΑΒ υποστηρικτής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας!!


Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Πάτρα:Το ΕΚΑΒ υποστηρικτής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαίας
pelop.gr

Μαζί στις προσπάθειες των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, υποστηρίζοντας το έργο της Ε.Ο.Δ στην Αχαΐα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, στέκεται το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ.

Μέσω ενισχύσεως από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Πάτρας, το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παρέλαβε υλικά Α' Βοηθειών καθώς επίσης και φορεία ακινητοποίησης τα οποία εκτός των άλλων θα αξιοποιηθούν και ως μέσο εκπαίδευσης για τους εθελοντές της Ε.Ο.Δ.

Πρόκειται για μία υποστήριξη προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης η οποία βασιζόμενη στον ανιδιοτελή εθελοντισμό, και έχοντας κινητήρια δύναμη το συναίσθημα, έχει καταφέρει να είναι δίπλα στον συνάνθρωπο, όταν εκείνος πραγματικά έχει ανάγκη. Μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων να φανούν χρήσιμοι, να αντιμετωπίσουν και να βοηθήσουν ενεργά.

Ευχαριστούμε πολύ την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία καθώς επίσης και τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Πάτρας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία!

Δημοσιεύτηκε 11/5/2017

Πηγή: pelop.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews