ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/5/17

Η αποθέωση του Κυβερνητικού Συνδικαλισμού


Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Η αποθέωση του Κυβερνητικού Συνδικαλισμού
ygeionomikoi.gr

Συνδικαλιστικό στέλεχος του φιλοκυβερνητικού ΑΡΜΑτος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, δηλώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιχαρής γιατί οι πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων πληρώνονται στην ώρα τους, με παρέμβαση του αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη. Από τους διαλόγους μάλιστα στο facebook, αφήνεται να εννοηθεί ότι αυτό συνέβη λόγω της φιλικής σχέσης της συνδικαλίστριας με τον αναπληρωτή υπουργό!Όπως προκύπτει, επίσης, από τους διαλόγους, η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια δείχνει… ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την πληρωμή των αμοιβών όσων εργάζονται στα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία (ολοήμερη λειτουργία την βαφτίσαμε τώρα).

Τι να πει κανείς! Όταν  το αυτονόητο, δηλαδή η πληρωμή των εργαζομένων στην ώρα τους, πανηγυρίζεται από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΑΡΜΑτος και εμφανίζεται ως επιτυχία οφειλόμενη στις σχέσεις τους με κυβερνητικούς παράγοντες, αυτό για εμάς είναι η αποθέωση του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ταυτόχρονα θυμίζει πρακτικές παλαιών πολιτευτών και συνδικαλιστικών εκπροσώπων του παλαιού κυβερνητικού συνδικαλισμού, οι οποίοι μιλούσαν για διευθετήσεις ζητημάτων «κατόπιν δικών τους ενεργειών»…

Αντί υστερογράφου, μια ερώτηση προς την ηγεσία του ΑΡΜΑτος: Η θέση του συνδικαλιστικού κινήματος για κατάργηση των ιδιωτικών απογευματινών ιατρείων και η αποτροπή των εργαζομένων να εργάζονται σε αυτά, πήγε περίπατο; Τι ρωτάμε όμως, η κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα,  μάλλον τους έχει γίνει συνήθεια!

Πηγή: ygeionomikoi.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews