ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/5/17

ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ: Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ στους φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας

Δευτέρα , 15 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών 120 προπτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών καθώς και προσωπικού του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λαμίας.
Τα σεμινάρια «Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς- χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή- αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα» έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στις 25/4/2017, 28/4/2017, 4/5/2017 και 8/5/2017 όπου πραγματοποιήθηκε και πρακτική εξάσκηση με κλινικά σενάρια. Η διοργάνωση των σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων «Κλινική Φυσικοθεραπεία Μυοσκελετικών Κακώσεων» και «Αθλητική Φυσικοθεραπεία» των υπευθύνων εκπαιδευτικών κ. Τρίγκα Παναγιώτη, Καθηγητή Εφαρμογών και της κας Καπρέλη Ελένης, Καθηγήτριας.
Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ που έλαβαν μέρος ήταν ο κ. Λιάσκος Θεμιστοκλής, Ιατρός- Διευθυντής ΕΚΑΒ Λαμίας και οι ΔΕ Διασώστες- πλήρωμα Ασθ/ρου ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Βάιος Αθανάσιος, κ. Κουτσονίκας Ιωάννης, κ. Κυπριώτης Σπυρίδων, κα Λαγού Κων/να και κ. Μπρόμης Ηλίας. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ειδική πιστοποίηση και θα τους χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου από το ΕΚΑΒ.Πηγή: www.mylamia.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews