ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/17

Στο έλεος του Θεού...


Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο έλεος του Θεού... | Του Δ.Μ.Μ.
fileleutheros.net

Την περασμένη Κυριακή 21/5/2017 αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας είχε ατύχημα στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Πιο συγκεκριμένα, το αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απογείωσης από το αεροδρόμιο Σαντορίνης βρήκε με το δεξιό του ακροπτερύγιο και την έλικα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές υλικές ζημιές. Τα αίτια του ατυχήματος αποδόθηκαν στους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Ας έρθουμε τώρα και στο αίτιο της «επίσκεψης» του C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος λοιπόν βρισκόταν στη Σαντορίνη προκειμένου να κάνει τη διακομιδή ασθενή από το Κυκλαδίτικο νησί. Ναι στη Σαντορίνη! Στη Σαντορίνη που μετά βαΐων και κλάδων εγκαινιάστηκε προ καιρού το νέο Νοσοκομείο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα! Ας φωνάζει το συντεχνιακό σωματείο των γιατρών ότι τα εγκαίνια του Νοσοκομείου δεν άλλαξαν τίποτα, παρά μόνο ότι το Κ.Υ. Σαντορίνης μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο. Κατά τους κυβερνώντες το Νοσοκομείο Σαντορίνης εγκαινιάστηκε και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

Από την άλλη, επίσης, μετά βαΐων και κλάδων εγκαινιάστηκε προ καιρού η βάση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ στη Σύρο! Τώρα, γιατί όλες οι διακομιδές ασθενών από τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια προς Σύρο γίνονται ακόμα με τα ψαροκάικα, δεν γνωρίζω.

Πάντως, το ΕΚΑΒ με έδρα τη Σύρο, δε φαίνεται να υπηρετεί τον σκοπό που πιστεύαμε εν τω ενθουσιασμώ της αρχικής ειδήσεως.

Θα μου πείτε τώρα, εν τη αρχή του θέρους μου ήρθε και εμένα να αρθρογραφήσω κατά της κυβερνήσεως. Όχι βέβαια. Έτσι και αλλιώς, έχω πολλά περισσότερα ράμματα για τη γούνα των προηγούμενων κυβερνήσεων που μας είχαν ταράξει στις ψευτιές και στο κοσμοθεωρία της ευρωλαγνείας. Τέλος πάντων, τίποτα δεν άλλαξε. Απλά άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Η ουσία παραμένει μία. Ο νησιώτης με κάθε κυβέρνηση βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού. Δεν μπορούν να κατανοήσουν οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών τι σημαίνει να έχεις γύρω γύρω θάλασσα. Το κράτος των Αθηνών θυμάται τους νησιώτες μόνο μέσω φορολογικών μέτρων, και μέσω της οικονομικής τους εξόντωσης με τον ΦΠΑ. Τότε, μας θυμούνται. Όπως θα μας ξαναθυμηθούν στα μέσα του καλοκαιριού για να συλλάβουν τους «εγκληματίες» καταστηματάρχες, αν δεν έχουν κόψει καμία απόδειξη για τον παγωμένο φραπέ!

Αυτό είναι το ελληνικό κράτος των Αθηνών. Το ότι τα νησιά μας είναι «ζωντανά» οφείλεται στο ότι έχουν πάνω τους κατοίκους. Και οι κάτοικοι αυτοί το μόνο που ζητούν, είναι να έχουν τις ίδιες απολαβές στην υγεία που έχουν και οι κάτοικοι άλλων περιοχών.

Το θέμα του τομέα υγείας έχει ατονήσει στην Πάρο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό τα τελευταία χρόνια. Όσο για τις διακομιδές ασθενών συνεχίζουν όπως και πριν πολλά πολλά χρόνια. Με τις ψαρόβαρκες!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews