ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/17

Ημερίδα του ΕΚΑΒ για τις Πρώτες Βοήθειες στο Δ.ΙΕΚ ΧίουΣάββατο, 27 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστήριο του Δ.ΙΕΚ Χίου στους διασώστες/εκπαιδευτές Βύρα Φώτιο, Μερούση Αντώνιο και Μπαναβέλο Παναγιώτη

Ημερίδα του ΕΚΑΒ για τις Πρώτες Βοήθειες στο Δ.ΙΕΚ Χίου
iek-chiou.gr

Η εμπεριστατωμένη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση την οποία πραγματοποίησαν στο χώρο του Δ.ΙΕΚ οι διασώστες-εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, με θεματικές ενότητες: «Υποστήριξη λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς -Τραυματισμοί, Παθολογικές καταστάσεις», απετέλεσε μία ιδιαίτερη εμπειρία για τους εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους του ΔΙΕΚ Χίου. Η διαδραστική διδασκαλία σε συνδυασμό με την εφαρμογή πρακτικών διάσωσης, η ευρύτητα των πεδίων προσέγγισης και η χρήση οπτικοακουστικού υλικού, μάς έδωσαν τη δυνατότητα κατανόησης τηςθεωρητικής και πρακτικής γνώσης, η οποία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας ή τραυματισμών που παρουσιάζονται συχνά στην καθημερινότητά μας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισής των εκπαιδευτών και η ζέση κατά την εκτέλεση της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας αποδεικνύουν ότι τα στελέχη του ΕΚΑΒ, που επιχειρούν συχνά κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, έχουν και ένα άλλο πολύ σημαντικό κοινωνικό ρόλο·τη μετάδοση της γνώσης με σκοπό να μπορεί ο κάθε συνειδητοποιημένος και ενεργός πολίτης να βοηθήσει το συνάνθρωπό του σε περίπτωση κινδύνου.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Βύρα Φώτιο, Μερούση Αντώνιο και Μπαναβέλο Παναγιώτη και ευχόμαστε δύναμη και αντοχή στο δύσκολο έργο τους.
Δημοσιεύτηκε 24/5/2017

Πηγή: iek-chiou.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews