ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/17

Εύσημα του Διοικητή Γ.Ν Χαλκίδας στα δύο Γ.Ν-Κ.Υ. του νομού και στον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Εύβοιας

Παναγιώτης Τζαφέρος, Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και Αναστάσιος Μίχας

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Εύσημα του Διοικητή Γ.Ν Χαλκίδας στο Γ.Ν-Κ.Υ Καρύστου και Γ.Ν.-Κ.Υ Κύμης
eviaportal.gr

Τα εύσημα του στους αναπληρωτές διοικητές του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου και του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης απέδωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας Παναγιώτης Τζαφέρος.

Μετά και την πρόσφατη επίσκεψή μου ( 09/05/2017 ) στο Κ.Υ-Γ.Ν Καρύστου και την προηγηθείσα πριν λίγες μέρες στο Κ.Υ-Γ.Ν Κύμης, οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για το αντικειμενικά σημαντικό έργο που καθημερινά εκτελείται στα Νοσοκομεία αυτά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας στις τοπικές κοινωνίες.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους επικεφαλής Αναπληρωτές Διοικητές τους, κ.κ. Χατζημαργαρίτη Βαγγέλη ( Κύμης ) και Μίχα Τάσο (Καρύστου ) και βέβαια στους εξαιρετικούς Γιατρούς επιστήμονες που διαθέτουν, το ακούραστο Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό Προσωπικό.

Τα ως άνω τεκμηριώνονται και από τις πραγματοποιηθείσες επαφές μου με τους ασθενείς που συνάντησα στο Νοσοκομείο αλλά και από σχετική έρευνά μου σε αρκετούς κατοίκους της περιοχής τους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για το επίπεδο των προσφερομένων Υπηρεσιών Υγείας.

Τελειώνοντας, είναι σημαντικό να αποτυπώνεται το οποιοδήποτε θετικό έργο ακυρώνοντας τις αόριστες και επικίνδυνες καταστροφολογίες που θέλουν να απαξιώσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω για τις σημαντικές υπηρεσίες του υπευθύνου του ΕΚΑΒ Εύβοιας κ. Κόκκου Νίκου, που νυχθημερόν μοχθεί για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα (εντός του Ιουνίου θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση της δύναμης των οδηγών του ΕΚΑΒ).

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, γιατί η κοινωνία και τις έχει ανάγκη και τις δικαιούται.

Δημοσιεύτηκε 12/5/2017


Πηγή: eviaportal.gr
Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews