ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/5/17

Το ΕΚΑΒ Σερρών για το ατύχημα με το σχολικό λεωφορείο, Βίντεο


Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ!

Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» συγχαίρει όλους τους συναδέλφους!

Συνέντευξη υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας στο Diktyo TV


Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» συγχαίρει όλους τους συναδέλφους, πληρώματα και Τ/Κ για την άριστη συνεργασία τους, αλλά και σε όσους κλήθηκαν να βοηθήσουν στο τροχαίο που είχαμε με το λεωφορείο και τους μαθητές Δημοτικού Σχολειού του νομού μας.
Ένα γεγονός που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Facebook Σωματείο Εργαζομένων Εκαβ Σερρών


Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας για το ατύχημα με το σχολικό λεωφορείο. Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Σερρών για το ατύχημα με το σχολικό λεωφορείο
ΕΚΑΒNews

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2017


Κεντρικό Δελτίο 26 05 2017
Diktyo TV

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2017


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
diktyotv.gr

Μεγάλωσε και άλλο η λίστα με τους τραυματίες από το ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.00 το πρωί στην επαρχιακή οδό Αγγίστας – Βιτάστας. Από το λεωφορείο γεμάτο με δασκάλους και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου, αλλά και γονείς των παιδιών, που πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη, διεκομίσθησαν σε τρία νοσοκομεία συνολικά 35 ή 36 άτομα, καθώς το ένα από αυτά που διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο των Σερρών φέρεται να έχει εγγραφεί με δύο διαφορετικά ονόματα, το δικό της, αλλά και το επίθετο του συζύγου της. Πάντως από την πλευρά του ΕΚΑΒ, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας μιλώντας τηλεφωνικά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση τόνισε ότι δέχτηκαν την πρώτη κλήση στις 08.51 το πρωί και το πρώτο ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο 12 λεπτά μετά. Συνολικά επιχείρησαν 20 διασώστες με 10 ασθενοφόρα και συγκεκριμένα 8 από Σέρρες, 1 από Δράμα και 1 από Καβάλα. «Οι διασώστες διεκόμισαν τα περιστατικά ανάλογα με τη σοβαρότητά τους στα τρία Νοσοκομεία, ενώ ήμασταν σε επαφή τόσο με το Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Καβάλα όσο και το ΕΚΕΠΥ», τόνισε ο κ. Γεροτζιάφας.Στο Νοσοκομείο των Σερρών, σύμφωνα με τον Διοικητή του Αθανάσιο Ματάκο «διεκομίσθησαν 30 συνολικά άτομα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ιδιωτικό ασθενοφόρο και ι.χ. και συγκεκριμένα 16 ενήλικες και 14 παιδιά. Από αυτούς έγινε εισαγωγή 4 παιδιών και 11 ενηλίκων, αλλά και διακομιδή μίας ενήλικης στη Θεσσαλονίκη. Έχουν ήδη πάρει εξιτήρια 13 άτομα, ενώ από αυτούς που παραμένουν στο Νοσοκομείο στην πλειοψηφία τους είναι ελαφρά τραυματισμένοι και παραμένουν για προληπτικούς λόγους. Δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την υγείας τους».Στο Νοσοκομείο Δράμας, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νίκο Λιάτση «διεκομίσθησαν μία 44χρονη μητέρα με τον 7χρονο γιο της. Όσον αφορά τη γυναίκα, η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, καθώς έχει υποστεί κακώσεις σε όλο το σώμα της, αλλά ο εργαστηριακός απεικονιστικός έλεγχος και η κλινική εκτίμηση είναι εντός των φυσιολογικών ορίων και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο γιος της φέρει επιδερμικές κακώσεις κεφαλής με πολλά μικροτραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και το πρόσωπο. Επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο τραύμα στο δεξιό αντιβράχιο και κάκωση στην άρθρωση. Παραμένει νοσηλευόμενος και δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα».Στο Νοσοκομείο Καβάλας, σύμφωνα με τον Διοικητή του Τάσο Καρασαββόγλου «διεκομίσθησαν τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα ένας 12χρονος και τρεις γυναίκες. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Ήδη ο 12χρονος και η μία από τις γυναίκες πήραν εξιτήριο, ενώ οι άλλες δύο γυναίκες νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, διότι η πρώτη είχε μία κάκωση και η δεύτερη ένα κάταγμα στην ωμοπλάτη. Νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν εμπνέει κάποια ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους».

Πηγή: diktyotv.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews