ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/5/17

Κάλυψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών από το ΕΚΑΒ Ρόδου


Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ
diasostesrodou.blogspot.grΠερισσότεροι από 180 ποδηλάτες από 23 χώρες
έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών που έγινε στο νησί μας από 21-23 Απριλίου.Το ΕΚΑΒ Ρόδου κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του νησιού, δεν μπορούσε να μην συνδράμη στην υγειονομική κάλυψη ενός τέτοιου αγώνα. Επί τρεις συνεχείς ημέρες ασθενοφόρο βρισκόταν δίπλα στους αθλητές ενώ σε επιφυλακή είχαν τεθεί και τα υπόλοιπα πληρώματα που εκτελούσαν βάρδια.


Διοργανωτές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ροδήλιος, η Sport Tour Hellas, η Rodos Cycling και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.


Οι χώρες που εκπροσωπήθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρόδου είναι: Αγγλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κύπρος, Ουκρανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σλοβακία, Τσεχία, Τουρκία, Φινλανδία, FYROM και Ελλάδα.Το αγωνιστικό πρόγραμμα που είχε ως αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου Ρόδου είχε ως εξής:
Παρασκευή 21 Απριλίου 14:00 αγώνας αντοχής 95 χλμ
Σάββατο 22 Απριλίου 14:00 αγώνας αντοχής 100 χλμ
Κυριακή 23 Απριλίου 10:00 20 χλμ ατομικής χρονομέτρησης
Επιμέλεια Κειμένου
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
  
Δημοσιεύτηκε 2/4/2017


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews