ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/17

Η Δικογραφία για τις βρισιές Πολάκη κατά της ΠΟΕΔΗΝ στη ΒουλήΠαρασκευή, 12 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNewsΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Δικογραφία κατά του Αν. Υπουργού Υγείας κου Πολάκη διαβιβάστηκε την Πέμπτη 3/5/2017 στη Βουλή, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η Δικογραφία αφορά Μήνυση που είχε υποβάλλει κατά του κου Πολάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ζητώντας την ποινική δίωξη του κου Πολάκη για αποκατάσταση του κύρους της, έπειτα από ανάρτηση του Αν. Υπουργού Υγείας στο facebook με συκοφαντικό και προσβλητικό περιεχόμενο Θυμίζουμε ότι ο κος Πολάκης μετά από συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στον Βρετανικό Guardian, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανάρτησε εκφράσεις που θίγουν το κύρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Περιμένουμε ο κος Πολάκης να διευκολύνει τους Βουλευτές όλων των κομμάτων (πλην Χρυσής Αυγής) με την παλικαριά που τον διακρίνει και να ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να εκδικασθεί η υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι εκδικάστηκε η αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ για την ίδια υπόθεση κατά του κου Πολάκη που ζητάει την εκδίκαση του ποσού 200.000 € για τις συκοφαντικές αναρτήσεις στο facebook.

Αναμένεται η απόφαση!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΠηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews