ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/17

Διεθνής διαγωνισμός Rallye-Rejviz. Ο Βαγγέλης είναι πάλι εκεί!


Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Βαγγέλης είναι πάλι εκεί. Ευχαριστούμε τους φίλους του που δεν τον ξεχνάνε!

Διεθνής διαγωνισμός Rallye-Rejviz

Στις 26 και 27 Μαΐου, ομάδες διασωστών και γιατρών  απ΄ όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο  «ράλι ασθενοφόρων» που διενεργείται ανελλιπώς από το 1997 στην περιοχή Rejviz στα σύνορα Τσεχίας - Πολωνίας.

Το ΕΚΑΒ Κρήτης συμμετείχε σε πολλούς αγώνες από το 2002 μεγάλες επιτυχίες όπως η τρίτη θέση στην κατηγορία των paramedics αλλά και στην κατηγορία των γιατρών το 2016 και η 5η θέση (1η μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων) το 2012.

Στο φετινό «Ράλι ασθενοφόρων» το ΕΚΑΒ Κρήτης εκπροσωπείτε, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, με τον διασώστη Μάριο Σφακιανάκη από την θέση του κριτή των αγώνων. 


Φωτογραφίες Facebook ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ Marios Sfakianakis

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης το 2016 από την ομάδα του ΕΚΑΒ Κρήτης.


Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της 5ης θέσης (1η μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων) το 2012 με τον Βαγγέλη Κελαράκη στην ομάδα

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews