ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/5/17

Δώρισαν απινιδωτή στο σωματείο τα Super Market «Χαλκιαδάκης»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Καλογιαννάκης παραλαμβάνει τον απινιδωτή

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Απινιδωτής για το ΕΚΑΒ από τα Super Market "Χαλκιαδάκης"
ekriti.gr

Έναν φορητό απινιδωτή δώρισε στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης η εταιρεία σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την ενίσχυση του έργου τους και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που παρατηρούνται, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο στην Κρήτη. Ο συγκεκριμένος φορητός απινιδωτής είχε τοποθετηθεί από την ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. στο σούπερ μάρκετ της οδού Κορωναίου, για την υποστήριξη όμως της δύσκολης καθημερινότητας των διασωστών του ΕΚΑΒ, κρίθηκε σκόπιμο να δωριθεί στο Σωματείο και να αξιοποιηθεί με τον ιδανικότερο τρόπο, υποστηρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλουν οι διασώστες μας.

Η παράδοση έγινε από τον Δ/ντη Marketing της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. κ. Μιχάλη Τζαγκαράκη και τον Δ/ντη του καταστήματος της οδού Κορωναίου κ. Κων/νο Χατζιδάκη, προς τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Νίκο Καλογιαννάκη και τον Ταμία κ. Κώστα Μουτσάκη. H εταιρεία Χαλκιαδάκης παραμένει σταθερά δίπλα στο σωματείο για την κάλυψη οργανωτικών και λειτουργικών αναγκών του. Τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. και την κυρία Χριστίνα Χαλκιαδάκη για την ευγενική δωρεά και να ευχηθούν το παράδειγμά της να ακολουθήσουν κι άλλες Κρητικές εταιρείες.Πηγή: ekriti.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews