ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/17

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach: Μεγάλη η «κληρονομιά» των αγώνων στη Ρόδο και φυσικά το ΕΚΑΒ Ρόδου ήταν εκεί!


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach: Μεγάλη η “κληρονομιά” των αγώνων στη Ρόδο και φυσικά το ΕΚΑΒ Ρόδου ήταν εκεί!
diasostesrodou.blogspot.gr

Επιμέλεια
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ ΡόδουΗ αυλαία έπεσε μεν στο 1o WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach, αλλά η κληρονομιά που αφήνει για τη Ρόδο η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική.


Το γεγονός ότι οι αγώνες αποτέλεσαν απόλυτη επιτυχία- κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό δρ. Chungwon Choue– θα φέρει ξανά αυτό το πρωτοποριακό πρωτάθλημα στη Ρόδο για το 2018, ενώ ήδη από τη φετινή διοργάνωση οι επιχειρηματίες του νησιού είδαν τον θετικό αντίκτυπο του WTF Παγκοσμίου πρωταθλήματος Taekwondo Beach στην τοπική οικονομία.


Οι καταπληκτικές εικόνες που καταγράφονται από τον αγωνιστικό χώρο αναδεικνύουν τις μοναδικές ομορφιές της Ρόδου και όλων όσων αντιπροσωπεύει το σμαραγδένιο νησί με την πλούσια Ιστορία και τον Πολιτισμό.


Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους της τόσο σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης μέσα από την οποία η Ρόδος θα κερδίσει πάρα πολλά!

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε κι εμείς στην δημιουργία μιας τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης.


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews