ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/17

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Πληρωμάτων Ασθενοφόρου-Διασωστών στο ΕΚΑΒ Αθήνας (14-15/6/2017)


Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Ασθενοφόρου-Διασωστών ΕΚΑΒ από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ υλοποιείται  διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο (14-15/6/2017) στο ΕΚΑΒ Αθήνας (Κ.Υ.).
Η πρώτη ημέρα του διήμερου Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και τελευταία λόγω θερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιουνίου 2017, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ. Κατά την πρώτη ημέρα, έγινε μνεία στην αρχική εκτίμηση ασθενούς, σύμφωνα με τον αλγόριθμο Α-Β-C-D-E, στην ΚΑΡΠΑ με ΑΕΑ για επαγγελματίες υγείας, στις τεχνικές δεξιότητες διαχείρισης αεραγωγού, στην αερισμό - οξυγόνωση ασθενούς καθώς και στην αντισηψία-απολύμανση.

Θέτοντας τους στόχους και για το σημερινό πρόγραμμα!

Facebook Apostolos Damkalis


Φωτογραφίες Facebook Apostolos Damkalis


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews