ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/6/17

Με επιτυχία διεξήχθη ο 4ος ποδοσφαιρικός αγώνας στην μνήμη συναδέλφων στα Τρίκαλα


Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό
krinitrikalon.gr

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΕΚΑΒ  Θεσσαλίας και ΕΚΑΒ Αθηνών

Με επιτυχία και τη συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλία και Αθήνας διεξήχθη ο 4ος Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των δυο μονάδων που έχουν συσταθεί από τους προαναφερόμενους φορείς.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έφερε φιλανθρωπικό άρωμα διεξήχθη στα Τρίκαλα χθες το πρωί στο Εθνικό Στάδιο του νομού.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των δύο συναδέρφων, Θανάση Μπακάλη και Παναγιώτη Μαργαρίτη. Βασικοί χορηγοί: Minion kafe και το πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαθανασίου.

Μετά το τέλος του αγώνα αποδόθηκαν τιμητικοί έπαινοι από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα καθώς επίσης και από μέλη των δυο διοικήσεων Θεσσαλίας και Αθήνας.Δημοσιεύτηκε 4/6/2017Facebook Chris Pantioras
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews