ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/17

Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν 63χρονο Χανιώτη που υπέστη ανακοπή στο τιμόνι του τρακτέρ


Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν 63χρονο Χανιώτη που υπέστη ανακοπή στο τιμόνι του τρακτέρ
zarpanews.gr

Ανακοπή πάνω στο τρακτέρ την ώρα που εργάζονταν έπαθε ένας 63χρονος Χανιώτης που όμως γλύτωσε χάρη στην έγκαιρη άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στις προσπάθειες των διασωστών.

Συγκεκριμένα ο 63χρονος υπέστη ανακοπή τις πρωινές ώρες και ενώ εργάζονταν με το αγροτικό του όχημα στην περιοχή του Βατολάκου.

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για το συμβάν από κάποιος πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και το προσωπικό έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες σε όσους ήταν κοντά στον 63χρονο τη στιγμή του περιστατικού.

Ασθενοφόρο και διασώστες καθώς και γιατρός του ΕΚΑΒ, έφθασαν άμεσα στο σημείο που έπειτα από τις άμεσες και αγωνιώδης προσπάθειες τους κατάφεραν να επαναφέρουν τον 63χρονο που αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς, ο άτυχος αγρότης λίγη ώρα αργότερα έχασε τη ζωή του.

Πηγή: zarpanews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews