ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/6/17

Η 7η ΥΠΕ ζητάει, το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, να αποτελείται από έναν διασώστη και έναν επαγγελματία υγείας!


Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η 7η ΥΠΕ, με έγγραφο προς τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τους υπουργούς υγείας, ζητάει την τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του ΕΚΑΒ. Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ με έναν ιατρό ή έναν επαγγελματία υγείας του Κέντρου Υγείας, να αποτελούν το πλήρωμα του ασθενοφόρου!

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης,  Νίκος Καλογιαννάκης


Απέναντι στην 7η ΥΠΕ οι διασώστες του ΕΚΑΒ (Ηχητικό)
neakriti.gr

Έγγραφο 7ης ΥΠΕ για ΕΚΑΒ

Οργή στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ σε τοπικό επίπεδο προκαλεί έγγραφο της 7ης ΥΠΕ προς τα κεντρικά του Εθνικού κέντρου Άμεσης Βοήθειας, με θέμα την συνεργασία Κέντρων Υγείας - ΕΚΑΒ για την κάλυψη της βάρδιας στα ασθενοφόρα που μένουν κλειδωμένα λόγω έλλειψης οδηγού, καθώς η πρόταση δεν περιλαμβάνει σαν πλήρωμα δύο διασώστες.

''Ένας διασώστης - οδηγός κι ένας άλλος επαγγελματίας υγείας που αναφέρει ανοίγει τον ασκό του Αιόλου'', καταγγέλλει ο  Νίκος Καλογιαννάκης, πρόεδρος του συλλόγου των εργαζόμενων στο Ράδιο 9,84.

''Η τροποποίηση του οργανισμού με αυτό τον τρόπο δεν λύνει το πρόβλημα, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και κινείται στην παλαιότερη λογική ενίσχυσης της υπηρεσίας με οδηγούς από τους Δήμους και την Πυροσβεστική, αλλά ανούσια'' προσθέτει.

''Περιμένουμε την απάντηση των κεντρικών και δεν διαπραγματευόμαστε το ρόλο και το έργο των διασωστών'' αναφέρει τέλος, διαμηνύοντας ότι οι μέρες που έρχονται θα έχουν ιδιαίτερη κινητικότητα και δυναμική.

Απέναντι στην υποβάθμιση του ΕΚΑΒ οι διασώστες
984radio

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουν 2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews