ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/17

Με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας συναντήθηκε η Φώφη Γεννηματά


Η κα Φώφη Γεννηματά με τον πρόεδρο Γιάννη Γούλα, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μακρυγιάννη και διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Ελασσόνας

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κα Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Γούλα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μακρυγιάννη, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στον τοπικό Τομέα ΕΚΑΒ.

H κυρία Φώφη Γεννηματά ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας. Κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα από το προεδρείο του σωματείου.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews