ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/17

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντική μετακίνηση Διασωστών σε Κέρκυρα, Λευκάδα και ΠρέβεζαΠαρασκευή, 2 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς και λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, προγραμματίζεται η εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών κατά τη διάρκεια της άδειας τους, από την Κεντρική Υπηρεσία και τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν με αίτηση τους προς την Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και στα Γραφεία Διευθυντών Παραρτημάτων έως τις 09/06/2017. Οι Διευθυντές να αποστείλουν όλες τις αιτήσεις στο Γραφείο Προέδρου ανεξαρτήτως σύμφωνης γνώμης ή μη (αναφέροντας ωστόσο τις απόψεις τους). Στην αίτηση θα αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία λήψης άδειας, τηλέφωνο επικοινωνίας και επιθυμητός προορισμός. Η υπηρεσία θα φροντίσει για τη διαμονή και ενδεχομένως για την ημιδιατροφή των συμμετεχόντων. Όλοι οι υπάλληλοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουν χρήση της κανονικής τους άδειας. Προτεραιότητα θα έχουν τα πληρώματα ασθενοφόρου που διαθέτουν κατάλυμα.

Οι προορισμοί θα καλυφθούν από 26/06/2017 έως 28/08/2017 και είναι οι εξής :

ΤΟΜΕΙΣ           ΑΤΟΜΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ         2

ΠΡΕΒΕΖΑ         3

ΚΕΡΚΥΡΑ         2


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Γι'αυτες τις περιοχες ειχε βγει εκδηλωση ενδιαφεροντος πριν ενα χρονο για μεταθεσεις οι αιτησεις της οποιας δεν εξεταστηκαν ποτε. Τωρα ψαχνουν να μπαλωσουν το καλοκαιρι πληρωνοντας ενα σκασμο εκτος εδρας και μετα λεμε οτι η Ελλαδα παει κατα διαολου. Τα θελει ο κ...ς μας μαλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews