ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/17

Εγκύκλιοι για αξιολόγηση υπαλλήλων, επιλογές προϊσταμένων και επαναξιολόγηση δομών οργανικών μονάδων των ΝΠΔΔ


Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αξιολόγηση υπαλλήλων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4369/2016

Με την ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/758/οικ.17259, 26/5/2017 του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και θέμα: «Αξιολόγηση υπαλλήλων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4369/2016» καλούνται οι αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού, να διανείμουν τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους, που υπάγονται στο σύστημα αξιολόγησης του ν.4369/2016, το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης το αργότερο έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Δείτε την εγκύκλιο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Σύστημα Επιλογής Προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως ισχύει.

Με την ΔΙΔΑΔ/Φ.35.47/2306/οικ.17520, 29/5/2017 του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και θέμα: «Σύστημα Επιλογής Προϊσταμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως ισχύει» δίνονται διευκρινίσεις για τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και την διαδικασία επιλογής των προϊσταμένων οργανικών μονάδων.
Μεταβατικές διατάξεις για την πρώτη εφαρμογή του νέου συστήματος επιλογής προϊσταμένων.

Ειδικότερα, διευκρινίζονται κατ’ άρθρο τα εξής:
Άρθρο 84 του Υ.Κ. – Προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων
Άρθρο 85 του Υ.Κ. – Κριτήρια επιλογής προϊσταμένων
Άρθρο 86 του Υ.Κ. – Διαδικασία επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων
Μεταβατικές διατάξεις για τη μοριοδότηση του άρθρου 85 του Υ.Κ.

Δείτε την εγκύκλιο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑΕπαναξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων των Νομικών Προσώπων (Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου) που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση και Λοιπών Υπηρεσιών του Δημοσίου

Με την ΔΟΜ/Φ.20/οικ.18015, 2/6/2017 του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και θέμα: «Επαναξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων των Νομικών Προσώπων (Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου) που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση και Λοιπών Υπηρεσιών του Δημοσίου» θα πρέπει να προωθηθούν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες έκδοσης των οικείων κανονιστικών διοικητικών πράξεων για το νέο Οργανισμό/Κανονισμό Λειτουργίας των παραπάνω φορέων, προς τον σκοπό υλοποίησης των μεταρρυθμιστικών προτάσεων αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών τους.

Δείτε την εγκύκλιο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews