ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/6/17

Το ΕΚΑΒ και η υποκρισία της πολιτείας όλων των βαθμίδων!


Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ και η υποκρισία της πολιτείας όλων των βαθμίδων
rodospress.gr

Το έχω ξανά γράψει αλλά εδώ διαβάζεται καλύτερα...ο πρόεδρος το αναφέρει στη συνέντευξή του... «πρέπει πρώτα να γίνει αναδιάρθρωση και ανακατάταξη του προσωπικού μέσα στο ΕΚΑΒ για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο».

Επομένως, το κύμα της μεγάλης φυγής έχει ξεκινήσει.

Τώρα, για τη Ρόδο... έφυγαν 2 άτομα με μετάθεση, ένας συνάδελφος στη σύνταξη, φτάνουμε τους 3.

Και που θα έρθουν στη Ρόδο 4 άτομα βλέπετε κάποια υποστήριξη του τομέα;...

Στη Ρόδο, έχουμε και την ατυχία, από πάντοτε, να μην μπορούμε να φτιάξουμε ένα σοβαρό σωματείο και έτσι φτάσαμε μέσα σε μια 6ετία τα 17 άτομα που είχαν έρθει να έχουν εξαφανισθεί... από την άλλη κανένας μα κανένας κοινωνικός φορέας του νησιού δεν έχει σταθεί δίπλα μας.

Είναι λυπηρό να είσαι ΑΟΡΑΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Πονάει όταν δεν αναγνωρίζει κανείς την προσφορά σου, ακόμη κι ο σκύλος μια λιχουδιά την παίρνει από το αφεντικό του προς αναγνώριση ενός κατορθώματός του.

Παναγιώτης Σπ.

Πηγή: rodospress.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 3 ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews