ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/6/17

Η καταγραφή του περιστατικού στην Φολέγανδρο από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων


Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων: Έτσι κατέγραψε το τραγικό περιστατικό στην Φολέγανδρο
thepressroom.gr

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος μιας νέας γυναίκας στη Φολέγανδρο, η οποία πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο περιμένοντας το ελικόπτερο που θα την μετέφερε στην Αθήνα.
Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε την καταγραφή του ιστορικού από την πρώτη στιγμή που ενημρώθηκε να συνδράμει, μέχρι την τραγική κατάληξη.

Στις 03.43 Από ΕΚΑΒ δόθηκε αίτημα αεροδιακομιδής. Ζητήθηκε να γίνει διερεύνηση στα κατάλληλα μέσα δεδομένου ότι δεν είχε βρεθεί γιατρός.

Στις 03.55 Διάθεση ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ του Ε/Π Super Puma Ρόδου για την Φολέγανδρο με ανοιχτό προορισμό δεδομένου ότι διερευνάται ακόμη από ΕΚΑΒ η διάθεση γιατρού

Στις 03.59 Από ΕΚΑΒ ζητήθηκε να διερευνηθεί και η δυνατότητα διάθεσης Ε/Π Super Puma Χίου δεδομένου ότι γίνεται προσπάθεια ανεύρεσης ιατρικού πληρώματος στη Φολέγανδρο και για προορισμό Σύρο. Ενημέρωση Δ/ΚΕΠΙΧ

Στις 04.06 Από ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ διατίθεται το Α/Ν Ε/Π Χίου για Φολέγανδρο με προορισμό Σύρο. ΕΚΣΕΔ συμφωνεί. Ενημέρωση Δ/ΚΕΠΙΧ/ΦΥΛ διάθεση μέσου στο ΕΚΑΒ. Αναμένουμε για διάθεση ιατρού από ΕΚΑΒ δεδομένου ότι ο ιατρός από Φολέγανδρο δεν δύναται να συνοδέψει τον ασθενή.

Στις 04.29 Από ΕΚΑΒ ενημερωθήκαμε ότι διατιθεται ιατρός από Ρόδο για μεταφορά του ασθενούς από Φολέγανδρο για Σύρο. Διάθεση Α/Ν Ε/Π Super Puma Ρόδου ΣΤΟ ΕΚΑΒ. Ενημέρωση Δ/ΚΕΠΙΧ/ΦΥΛ. ΕΚΣΕΔ εγκρίνει. Οριστική ανάθεση ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ. Ενημερωση ΕΘΚΕΠΙΧ.

Στις 04.30 Λήψη FAX από ΕΚΑΒ Φολέγανδρος προώθηση ΔΑΥ/ΚΕΠΙΧ

Στις 05.00 άφιξη γιατρών στο Super Puma

Στις 05.15 Α/Γ Α/Ν Ε/Π Super Puma Ρόδου για Φολέγανδρο.

Στις 06.07 Από ΕΚΑΒ ζητήθηκε το Ε/Π να μεταβεί Σαντορίνη μετά τη Φολέγανδρο.

Στις 06.58 Ενημέρωση από ΕΚΑΒ ότι ο ασθενής κατέληξε.

Πηγή: thepressroom.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews