ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/6/17

Ν. Κόκκος, Τομεάρχης ΕΚΑΒ Εύβοιας: «Ενισχύστε με γιατρούς το Νοσοκομείο της Χαλκίδας-Αυξήθηκαν στο διπλάσιο οι διακομιδές από τη Χαλκίδα για την Αθήνα μέσα σε δύο χρόνια…»


Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017, 00:40
ΕΚΑΒNews

Νίκος Κόκκος, Τομεάρχης ΕΚΑΒ Εύβοιας: «Ενισχύστε με γιατρούς το Νοσοκομείο της Χαλκίδας-Αυξήθηκαν στο διπλάσιο οι διακομιδές από τη Χαλκίδα για την Αθήνα μέσα σε δύο χρόνια…»
eviakosmos.gr

Για το κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ στη Χαλκίδα πέρυσι και την εξοικονόμηση ενός ακόμη πληρώματος ασθενοφόρου στη Χαλκίδα με αυτή την κίνηση, μίλησε αρχικά ο Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Εύβοιας Νίκος Κόκκος. «Βγάζουμε τρία ασθενοφόρα ανά βάρδιες πλέον εκτός από το βράδυ που είναι δυο» είπε ο κ. Κόκκος,  ο οποίος επεσήμανε ότι μέσα σε 2 χρόνια αυξήθηκαν στο διπλάσιο οι διακομιδές από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, στην Αθήνα.

«Χρειάζεται η ενίσχυση του Νοσοκομείου της Χαλκίδας με ιατρικό προσωπικό. Δεν υπάρχουν γιατροί συγκεκριμένων ειδικοτήτων και αναγκαζόμαστε να κάνουμε διακομιδές στην Αθήνα » είπε ο κ. Κόκκος απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Διευθυντή της 5ης Υ.ΠΕ Νέστωρα Αντωνίου τόνισε την ανάγκη να επανδρωθεί το Κέντρο Υγείας Ψαχνών με επιπλέον ασθενοφόρα και 3 άτομα πλήρωμα, γιατί αυτή τη στιγμή καλύπτει η Χαλκίδα τις ανάγκες του. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα κενά που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

«Καθημερινά κάνουμε 8 -9 διακομιδές   στην Αθήνα από το Νοσοκομείο στην Αθήνα. Δε μιλάω για τα εξιτήρια που είναι 12-14 την ημέρα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Οπωσδήποτε να επανδρώσουμε με 3 επικουρικούς οδηγούς ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Η Χαλκίδα δεν μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες στα Ψαχνά όπως κάνει μέχρι τώρα γιατί έχει αυξηθεί ο πληθυσμός της».

Πρόκειται για ένα θέμα που θα πρέπει να το δουν ξεχωριστά με τον Υπουργό, είπε ο Διευθυντής της 5ης Υ.ΠΕ. Νέστωρας Αντωνίου.

Δημοσιεύτηκε 24/7/2017

Πηγή: eviakosmos.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ναι γιατι το νοσοκομειοσας εκει ειδικα στο τεπ κανει τρομερη δουλεια αρε
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews