ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/17

Με νέο ασθενοφόρο εξοπλίζεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην Πάρο


Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Έρχεται νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ. στην Πάρο…
parianostypos.gr

Ένα καινούριο, νέο ασθενοφόρο, εξοπλισμένο με σύγχρονες δυνατότητες παροχής αρωγής σε συμπολίτες μας που χρήζουν άμεσης διακομιδής, έρχεται σε ελάχιστες ημέρες στην Πάρο και συγκεκριμένα στην δικαιοδοσία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το νέο ασθενοφόρο αποτελεί δωρεά γνωστής, μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας προς την Ε.Ο.Δ. και αναμένεται να συνδράμει κατά πολύ το πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο που προσφέρει στο νησί όλα αυτά τα χρόνια η Ομάδα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με αυταπάρνηση και πενιχρά πολλές φορές μέσα, βρέθηκε πάμπολλες φορές την πρώτη γραμμή του εθελοντικού καθήκοντος, παρέχοντας ανεκτίμητες υπηρεσίες βοήθειας προς τον πάσχοντα συμπολίτης μας και όχι μόνο.

Οι εθελοντές της, υποκαθιστώντας συχνά τις ελλιπείς κρατικές δομές και υπηρεσίες, με ζήλο και ακούραστα, έδιναν συχνά μάχη με το χρόνο προκειμένου να διασώσουν ανθρώπους στην Πάρο και να «τρέξουν» όπου υπήρξε ανάγκη.

Τώρα, με το νέο ασθενοφόρο που θα διαθέτουν, θα είναι σε θέση να συνεχίσουν με νέες δυνατότητες το έργο αρωγής τους, προάγοντας το αίσθημα ασφάλειας στο νησί σε περιπτώσεις κινδύνων για την υγεία και τη ζωή συμπολιτών μας. Συγχαρητήρια λοιπόν, στην πρωτοβουλία και στις ενέργειες που έγιναν για την απόκτηση του νέου ασθενοφόρου από την Ε.Ο.Δ!

Πηγή: parianostypos.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews