ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/17

Μυοκτονία στο γεμάτο ποντίκια ΕΚΑΒ Διδυμοτείχου!


Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μυοκτονία στο γεμάτο ποντίκια ΕΚΑΒ Διδυμοτείχου
alexpoli.gr

Στην Ελλάδα του 2017, δυστυχώς, δεν έχουμε λύσει ακόμη ούτε τα αυτονόητα. Για παράδειγμα, θα έπρεπε να είναι αυτονόητο πως σε ένα χώρο όπως είναι το ΕΚΑΒ, δεν θα έπρεπε να ‘βολτάρουν’ δεκάδες ποντίκια, τα οποία, ως γνωστόν, συνιστούν απειλή, τόσο για την υγεία των εργαζομένων, όσο και για τις υποδομές του εκάστοτε κτιρίου.
Το σχόλιό μας αυτό προέκυψε από μία απόφαση που ‘αλιεύσαμε’ στη Διαύγεια, αναφορικά με το αίτημα επείγουσας ανάθεσης σε ιδιώτη του έργου της μυοκτονίας στο ΕΚΑΒ Διδυμοτείχου, το οποίο ενέκρινε η διοίκηση του ΕΚΑΒ πριν λίγες μέρες.
Όπως αναφέρονταν στο επείγον και αγωνιώδες αίτημα του διευθυντή του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης, «η αναγκαιότητα εκτέλεσης της μυοκτονίας αποτελεί άμεση και εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη επειδή ο χώρος στον οποίο στεγάζεται έχει γεμίσει τρωκτικά (ποντίκια ) τα οποία αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του προσωπικού και έχουν προκαλέσει ζημιές στις εγκαταστάσεις του κτιρίου».

Πηγή: alexpoli.gr

ΕΚΑΒNews
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ





About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews