ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/6/17

Πάργα: Μία ώρα μετά την σύγκρουση με αγριογούρουνο περίμενε ασθενοφόρο – ΕΚΑΒ δεν υπήρχε και το Κ.Υ. ήταν κλειστό!


Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ δεν υπάρχει, αφού ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ο σταθμός του ΕΚΑΒ στο δημοτικό διαμέρισμα Μεσοποτάμου και το Κέντρο Υγείας Καναλακίου ήταν κλειστό!

Πρέβεζα: Συγκρούστηκε με Αγριογούρουνο-κλινικά νεκρός 60χρονος!
tomistinenimerosi.gr

Μια τραγική εξέλιξη επεφύλαξε η Τρίτη 27 ιουνίου 2017, για 60χρονο άντρα από την Κορώνη του δήμου Πάργας. Ο άτυχος άνδρας με το δίκυκλό του πήγαινε προς αμμουδιά, όταν αγριογούρουνο πετάχθηκε από τα χωράφια και συγκρούστηκαν. ΕΚΑΒ δεν υπάρχει, αφού ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ο σταθμός του ΕΚΑΒ στο δημοτικό διαμέρισμα Μεσοποτάμου, το κέντρο υγείας Καναλακίου ήταν κλειστό και για σχεδόν μία ώρα, δεν υπήρχε τρόπος να διακομιστεί ο 60χρονος. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να κλείσουν ξανά τους δρόμους και με το δίκιο τους. Δεν δικαιολογείται καμία άλλη καθυστέρηση, η λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη. Να θυμίσουμε ότι Την δωρεάν παραχώρηση και χωρίς χρονικό περιορισμό στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, της χρήσης του δημοτικού κτηρίου του κοινοτικού γραφείου της Τ.Κ. Μεσοποτάμου, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας, προκειμένου να δημιουργηθεί Τομέας ΕΚΑΒ Πάργας- Καναλλακίου.

Με την ίδια απόφαση, ο Δήμος ανέλαβε τη δέσμευση έναντι του ΕΚΑΒ να καλύψει τις δαπάνες των εργασιών που θα απαιτηθούν για τη διαμόρφωση του ακινήτου, τον σχετικό εξοπλισμό και την κατασκευή στεγάστρου στάθμευσης των ασθενοφόρων καθώς και τα λειτουργικά έξοδα (ρεύμα, ύδρευση) του Τομέα ΕΚΑΒ. Το κτήριο είναι κατάλληλο γιατί αποτελείται από αίθουσα συσκέψεων, τρία δωμάτια και βοηθητικό χώρο υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., διαθέτει σύνδεση με νερό, ρεύμα και ίντερνετ, μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, έχει άμεση πρόσβαση στην παραλιακή Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Πρέβεζας και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο Κέντρα Υγείας Καναλλακίου και Πάργας.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews