ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/6/17

Ερώτηση Μ. Κόνσολα στην Βουλή για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Ρόδου


Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ρόδος: Ερώτηση Μ. Κόνσολα για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ
parapona-rodou.blogspot.gr

Το ζήτημα της υποστελέχωσης του τομέα του ΕΚΑΒ στη Ρόδο αναδεικνύει ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι είναι αδύνατον να καλυφθούν οι βάρδιες και οι ανάγκες, λόγω της έλλειψης προσωπικού. «Χρειάζονται τουλάχιστον, άλλα 16 μόνιμα άτομα, ώστε να καλυφθούν 5 ασθενοφόρα», σημειώνει ο βουλευτής και προσθέτει ότι «θα πρέπει να ενισχυθεί και με επιπλέον οχήματα, αλλά και να αντιμετωπιστεί άμεσα και το κτιριακό πρόβλημα του τομέα του ΕΚΑΒ με τη μεταφορά του σε μια αυτόνομη δομή, ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του».Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας
 Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews