ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/17

Αερογέφυρα ζωής από την Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒ για μεταφορά μοσχεύματος


Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μεταφορά μοσχεύματος με VIP αεροσκάφος της ΠΑ
parapolitika.gr

Προκειμένου να σωθούν συνάνθρωποι μας

Αερογέφυρα ζωής από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη στήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να σωθούν συνάνθρωποί μας, χάρη στο πλήρωμα ενός VIP αεροσκάφους Embraer-135BJ Legacy.
Όπως έγινε σήμερα γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το Σάββατο 24 Ιουνίου ένα αεροσκάφος Embraer-135BJ Legacy της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων (352 ΜΜΥΠ) της ΠΑ, μετά από σχετικό αίτημα του ΕΚΑΒ, παρέλαβε και μετέφερε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και μόσχευμα, από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακος της Κύπρου στην 113 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Μίκρας της Θεσσαλονίκης. Η όλη επιχείρηση ξεκίνησε στις 09:10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 15:26 το απόγευμα.

Δημοσιεύτηκε 26/6/2017
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews