ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/6/17

Πρόεδρος Σωματείου Καβάλας Κ. Τσιτσιλικάκης: Στα χαρτιά λειτουργεί το ΕΚΑΒ Θάσου!


Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης

Στα χαρτιά λειτουργεί το ΕΚΑΒ Θάσου
efimeridakavala.gr

Στα χαρτιά λειτουργεί το ΕΚΑΒ Θάσου καθώς δεν έχει στελεχωθεί ακόμη με το απαιτούμενο προσωπικό.  Ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων ΕΚΑΒ καβάλας κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης δήλωσε πως μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα για την στελέχωση του ΕΚΑΒ στην Θάσο.

Ο κ. Τσιτσιλικάκης δήλωσε πως «είναι τεράστιες οι ανάγκες στο νησί και η εικόνα ίδια όπως και πέρσι. Κανείς δεν ήρθε στο ΕΚΑΒ Θάσου, εδώ και 1,5 χρόνο στα χαρτιά έχει δημιουργηθεί τομέας ΕΚΑΒ στην Θάσο αλλά πάντα με τις δικαιολογίες που ακούγαμε, βλέπαμε ότι τίποτε δεν προχωρούσε.

Τώρα μάθαμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μια και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ είπε ότι μέχρι τότε θα έρθουν πέντε άτομα στο νησί. Δυστυχώς μέχρι σήμερα άτομα δεν έχουν έρθει,  εμείς βέβαια αναμένουμε και κάλιο αργά παρά ποτέ ας έρθουν.

Είναι μεγάλη κοροϊδία αυτό που γίνεται και για εμάς ως εργαζόμενους και για τους τουρίστες βέβαια. Το θέμα θα μπορούσε να λυθεί πολύ απλά, με μια πολύ απλή απόφαση Προέδρου του ΕΚΑΒ.

Κάλλιστα με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να μετακινηθούν άτομα από την Αθήνα ή από αλλού για να στελεχώσουν το ΕΚΑΒ Θάσου.  Και όλοι μας λένε ότι φταίει το υπηρεσιακό συμβούλιο του ΕΚΑΒ που καθυστερούμε. Και όμως, όταν η απόφαση έχει βγει, χρειάζεται απλά ένας τυπικός έλεγχος από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και από την στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη σιγουριά ότι τα άτομα αυτά θα πάνε στην Θάσο, θα μπορούσε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ να τους μετακινήσει και να αναμέναμε εμείς στην συνέχεια απλά για το τυπικό της υπόθεσης την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Αυτό δεν έγινε μέχρι τώρα. Παράταση στην παράταση, και εμείς αυτό μόνο ακούμε. Αυξήθηκε η κίνηση στην Θάσο λόγω τουρισμού, κατά 120% και μάλιστα χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμη η τουριστική περίοδος, αλλά δυστυχώς ΕΚΑΒ στην Θάσο, ουδείς βλέπει».

ΠΕΡΙΕΡΓΟ

Από την άλλη όμως ο κ. Τσιτσιλικάκης αναφέρθηκε και σε ένα ιδιαίτερα οξύμωρο που συνέβη στην επίμαχη υπόθεση.

«Αυτό είναι οξύμωρο. Πριν μια εβδομάδα ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ έκανε λόγο για μετακίνηση προσωπικού  και αμέσως μετά ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ που είναι και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας  Θάσου έκανε λόγο για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από όλο το παράρτημα για την Καβάλα και για τη Δράμα, Ξάνθη που θέλουν όμως να πάνε να δουλέψουν στην άδεια τους στην Θάσο! Σκεφτείτε ενώ περιμένουμε τα άτομα κάνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Ο άνθρωπος παλεύει να πιαστεί από τα μαλλιά. Περνά ο καιρός, φτάνουμε τώρα στις 15 Ιουνίου να περιμένουμε… Νομίζω όμως ότι αυτό όλο που γίνεται είναι εμπαιγμός προς όλους» κατέληξε, θυμίζοντας τις εξαγγελίες κάποιων όταν ανακοινώθηκε η ίδρυση ΕΚΑΒ στην Θάσο. «Πρέπει κάποιος να πεθάνει στο νησί και μετά να γίνει το ΕΚΑΒ; Όπως έγινε στην Χαλκιδική;» σημείωσε καταληκτικά.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Το υπηρεσιακό συμβούλιο και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ είχε άλλες προτεραιότητες μέχρι σήμερα! Να περάσει αμοιβαίες μεταθέσεις 60χρονου (ΕΚΑΒ Λάρισας) ο οποίος βγαίνει σε σύνταξη με υπάλληλο (ΕΚΑΒ Αθήνας) του 2016!
    Και ας περιμένουν στην Αθήνα υπάλληλοι από το 2004 να φύγουνε με μετάθεση για Λάρισα και Θεσσαλία γενικότερα…
    Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews