ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/6/17

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ: Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραδίδουν τα φύλλα αξιολόγησης που θα τους επιδοθούν στο γραφείο του σωματείου


Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραδίδουν τα φύλλα αξιολόγησης που θα τους επιδοθούν στο Σωματείο.

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει απεργία – αποχή όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα. 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 31-05-2017
Αρ. πρωτ. 659

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ :  Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους ότι συμμετέχει στην απεργία –αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, με την συμμετοχή όλων των Σωματείων εργαζομένων του Δημόσιου τομέα, ενάντια στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δημοσίου που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Νόμος 4369/16 δημιουργεί «δεξαμενή» υπαλλήλων προς κινητικότητα και πιθανόν διαθεσιμότητα και απόλυση.

Η αξιολόγηση των υπαλλήλων είναι μνημονιακή υποχρέωση και προβλέπει εργαζόμενους εκτός των άλλων μέτριους ,ανεπαρκείς και ακατάλληλους με σκοπό την συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα αλλά και με επιπτώσεις στην μισθολογική τους εξέλιξη.

Επειδή γνωρίζουμε τόσα χρόνια πως γίνεται η αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δημόσιο (με αδιαφανή, υποκειμενικά  και κομματικά κριτήρια) ,επειδή την προηγούμενη απόπειρα αξιολόγησης την σταμάτησαν οι εργαζόμενοι με την αντίστασή τους, έτσι και τώρα καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δεχτούν καμία αξιολόγηση η οποία μπορεί και να αποβεί καθοριστική και μοιραία  για το εργασιακό τους μέλλον.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παραδίδουν τα φύλλα αξιολόγησης που θα τους επιδοθούν στο Σωματείο. Θα παρευρίσκεται στο γραφείο του Σωματείου καθημερινά εκπρόσωπος για την συλλογή τους.
Τηλ.Σωματείου : 2132143417


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος  Μπαρκονίκος ΧρήστοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews