ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/17

Νέο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Καρύστου


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Νέο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Καρύστου
neastyranews.blogspot.gr

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Καρύστου που είναι δωρεά της εταιρείας "Le Reve Estates" που δραστηριοποιείται στο σύμπλεγμα των Πεταλιών, Μαρμαρίου Νότιας Εύβοιας.

Ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος υπογράφοντας τα συμβόλαια παραλαβής ανάφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία "Le Reve Estates", που δραστηριοποιείται στο σύμπλεγμα των Πεταλιών, για τη δωρεά ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου μάρκας Fiat Ducato στο Δήμο Καρύστου!

Με την υπογραφή του συμβολαίου σήμερα, επισφραγίσαμε τη θέληση για συνεργασία, προσφορά και αλληλεγγύη αλλά και τη συμπόρευσή μας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας.

Εύχομαι, να στηρίζουμε και να προστατεύουμε πάντα, το ύψιστο αγαθό της υγείας μας, με έμπρακτες προσφορές και με όλες μας τις δυνάμεις!Δημοσιεύτηκε 28/6/2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews