ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/6/17

Ολονύχτια διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών, Βίντεο


Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός

Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ «χτίζουν» συμβολικά την είσοδο του υπ. Οικονομικών
protothema.gr

Ολονύχτια διαμαρτυρία

Με τούβλα και τσιμέντο επιχειρούν να «κλείσουν» την είσοδο

skai oikonomikwn

Proto Thema 


Να «χτίσουν» συμβολικά την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα προσπάθησαν το πρωί της Παρασκευής οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, που βρίσκονται στο σημείο πραγματοποιώντας μια πρωτότυπη, ολονύκτια, διαμαρτυρία από τις 8 το βράδυ της προηγούμενης.

Η διαμαρτυρία που θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι, έχει θεσμικά αλλά και οικονομικά αιτήματα.


Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ζητούν την ένταξη στα βαρέα ανθυγιεινά επαγγέλματα, των υπαλλήλων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας για όλο τον ασφαλιστικό βίο χωρίς επιβάρυνση. Επίσης, ζητούν αύξηση των δαπανών υγείας και σύγκλισή τους με το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος, ζητούν επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και μονιμοποίηση επικουρικού προσωπικού.

Ένταση στην διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στο υπ. Οικονομικών
Proto Thema


Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ χτίζουν την είσοδο του υπ. Οικονομικών
Proto Thema


Μαρία Κατσή

Πηγή: protothema.gr

Ολονύχτια διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών
skai.gr

Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο ολονύχτιας διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο ολονύχτιας διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εργαζόμενοι έχουν στήσει σκηνές και έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο του υπουργείου. Η διαμαρτυρία τους θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, των υπαλλήλων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας, αύξηση των δαπανών υγείας, σύγκλιση των δαπανών με το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση των δημόσιων δομών Υγείας, μονιμοποίηση επικουρικού προσωπικού.

Πηγή: skai.gr


Newsbeast.gr - Διαμαρτυρία με ολονύχτια έξω από το οικονομικών από την ΠΟΕΔΗΝ
NewsbeastgrAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews