ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/17

Συνάντηση Ε.Υ.Α.Ε. ΕΚΑΒ με τον πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλο.

Από αριστερά 1) Παπακωνσταντίνου Αθανάσιος, 2) Χουλιάρας Βασίλειος, 3) Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, 4) Ντιντίφας Αθανάσιος, 5) Κορομηλάς Νικόλαος 6) Μάστορης Ευάγγελος

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με το πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλο συναντήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου, η Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής συζητήθηκαν πολλά από τα προβλήματα των εργαζομένων πάνω σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η επιτροπή προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία στις 10/03/2017 και εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους για θέματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία.
Είναι ένα  συμβουλευτικό όργανο το οποίο , μελετά τις συνθήκες εργασίας στον οργανισμό, προτείνει μέτρα για τη βελτίωσή τους, παρακολουθεί την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας και συμβάλλει στην εφαρμογή τους από τους εργαζόμενους.

Η επιτροπή απαρτίζετε από τους:
Πρόεδρος: Χουλιάρας Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Ντιντίφας Αθανάσιος
Γραμματέας: Μπαχτής Κωνσταντίνος
Μέλη: Παπακωνσταντίνου Αθανάσιος
 Κορομηλάς Νικόλαος
 Μάστορης Ευάγγελος
 Αναπληρωματικά Μέλη:
         Ζέρβας Δημήτριος
         Παπανικολάου Σπυρίδων
         Βιδάκης Παρασκευάς 


Διαβάστε την ανακοίνωση:


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews