ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/17

Ν. Καλογιαννάκης: Ακάλυπτες βάρδιες στο ΕΚΑΒ Σητείας!, Βίντεο


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας, Νίκος Καλογιαννάκης

Χωρίς βάρδια το ΕΚΑΒ Σητείας απόγευμα και νύχτα
neakriti.gr

Ακάλυπτες οι βάρδιες για άλλη μία φορά στο ΕΚΑΒ Σητείας καταγγέλλει ο Σύλλογος των εργαζόμενων δια στόματος του προέδρου του Νίκου Καλογιαννάκη στο Ράδιο 9,84.

''Ένα ασθενοφόρο και πέντε εργαζόμενοι, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του κόσμου. Απαιτούνται  τουλάχιστον έξι ακόμα'' προσθέτει ο ίδιος και καταλογίζει στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ κεντρικά, αδιαφορία για την επίλυση ενός θέματος που γνωρίζει εδώ και 3-4 χρόνια.

Απόδειξη της αδιαφορίας κατά τον ίδιο είναι ο προγραμματισμός των εσωτερικών μετακινήσεων ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο που αφήνει εκτός της περιοχή της Σητείας.

''Είναι αδιανόητο, να έχεις ένα ασθενοφόρο, πέντε άτομα, να ξέρεις ότι οι αποστάσεις είναι τρελές στην περιοχή, πως το νοσοκομείο δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο και πολλές φορές μεταφέρεις 20 και 30 άτομα το μήνα στον Άγιο Νικόλαο γιαυτό το θέμα και να μην λαμβάνεις μέριμνα'' επισημαίνει.

Ν.Καλογιαννάκης: Αδιαφορούν για το ΕΚΑΒ Σητείας
984radio
Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουν 2017


Πηγή: neakriti.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews