ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/6/17

«Μικροί Διασώστες εν Δράσει…» στο Γυμνάσιο της Νάουσας Πάρου με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστήριο από την Διευθύντρια του Γυμνασίου και τις υπεύθυνες καθηγήτριες του Προγράμματος, στους διασώστες του ΕΚΑΒ Πάρου Νικολέτα Μαλαματένιου και Μπαντή Αναστάσιο!«Μικροί Διασώστες εν Δράσει…»
cyclades24.gr

Επίδειξη Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή καθώς και το πως τοποθετούμε έναν ασθενή σε Θέση Ασφαλείας, από τους «ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» του Γυμνασίου Νάουσας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 27-5-2017, όσοι βρέθηκαν στην Παιδική Χαρά της Νάουσας.

Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας: «Μικροί Διασώστες εν Δράσει…», μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου εκπαιδεύτηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στο κοινό της Νάουσας.
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι μαθητές «δίδαξαν» την τεχνική σε όσους παρευρισκόμενους τους το ζήτησαν.
Η επίδειξη επαναλήφθηκε τη Δευτέρα στο Γυμνάσιο σε όλους τους μαθητές.Χρησιμοποιήθηκαν προπλάσματα και απινιδωτές που παραχωρήθηκαν για τις ανάγκες της εκμάθησης και της παρουσίασης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυκλάδων και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου, κα Φωτεινή Θεοφίλου και οι υπεύθυνες καθηγήτριες του Προγράμματος, κα Σοφία Αγγελοπούλου και κα Έλενα Ζαραμητροπούλου ευχαριστούμε:
• την κα Νικολέτα Μαλαματένιου και τον κο Μπαντή Αναστάσιο, από το ΕΚΑΒ Πάρου, για τη συνεργασία τους,
• τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, που παραβρέθηκαν στην επίδειξη και βοήθησαν τα παιδιά,
• τον κο Χάρη Καπνόπουλο, από την Ε.Ε.Ε.Π.Φ., για την διάθεση προπλασμάτων και απινιδωτών και
• τον κο Μιχάλη Παναγιωτόπουλο, για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάρου, κο Σπυρίδωνα Λάβδα, για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Πηγή: cyclades24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews