ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/6/17

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος για τις κλοπές στα Νοσοκομεία και τις ελλείψεις προσωπικού στην υγεία!, Βίντεο


Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος

ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ skai.gr

Μεγάλη έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ για τις προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία.

Οι 8.591 προσλήψεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τελικά 2.086 μόνιμοι (με προκηρύξεις από την προ-προηγούμενη κυβέρνηση) και 3.827 με ελαστικές μορφές απασχόλησης.
2.086 οι μόνιμες προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στην υγεία.

Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το μόνιμο προσωπικό των Νοσοκομείων με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΥΝΕΤ (πληροφοριακό σύστημα Υπουργείου Υγείας) μειώθηκε κατά 7.023 (συνταξιοδοτήσεις, αποχωρήσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις).

Προσωπικό με ελαστικές μορφές απασχόλησης υπήρχαν στα Νοσοκομεία καθόλα τα Μνημονιακά έτη σε αντίστοιχο αριθμό της σημερινής κυβέρνησης.

Στοιχεία ρουσφετολογικών μετατάξεων – μετακινήσεων σε αλλότρια καθήκοντα. 3000 μετακινήσεις σε αλλότρια καθήκοντα. Τα Νοσοκομεία τους πληρώνουν τις υπερωρίες για να κάνουν τα ρουσφέτια των βουλευτών!!! Και μετά δεν φτάνουν τα χρήματα να πληρωθούν οι νύκτες και οι αργίες του προσωπικού.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος για τις ελλείψεις προσωπικού 
ΕΚΑΒNews

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews